GEBRUIKSVOORWAARDEN – BLOG.LENZENDRAGEN.BE

1.TOEPASSINGSGEBIED

Onderstaande gebruiksvoorwaarden vormen een aanvulling op de contractuele betrekkingen tussen de verkooppartner en ALCON Vision Care Benelux, Medialaan 36, 1800 Vilvoorde, voor het gebruik van de website BLOG.LENZENDRAGEN.BE.

2.GEBRUIK

Op de website BLOG.LENZENDRAGEN.BE (waartoe de toegang strikt beperkt is tot degenen die zich identificeren met een wachtwoord), biedt Alcon verkooppartners artikelen over de technieken, producten, diensten en/of nieuws omtrent Alcon.

3.VERANTWOORDELIJKHEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS

De verkooppartner blijft verantwoordelijk voor de bescherming van gegevens bij het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens op het platform LENZENDRAGEN.BE, zoals bedoeld in de toepasselijke wetgeving omtrent bescherming persoonsgegevens. We gebruiken de door de verkooppartner verstrekte contactgegevens om u optimaal te informeren over onze productinnovaties. Verkooppartners kunnen te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van de verstrekte gegevens.

4.VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ZELFONTWORPEN SUBPAGINA’S, VERLENING VAN GEBRUIKSRECHTEN

De verkooppartner blijft ook verantwoordelijk voor zelfontworpen subpagina’s (digitale profilering) waar van toepassing. De verkooppartner dient er met name voor te zorgen dat er op de inhoud die hij daarop plaatst geen rechten van derden rusten. Daarnaast zorgt hij ervoor dat hij vóór het plaatsen van de inhoud alle noodzakelijke rechten en toestemmingen heeft verkregen. Met het plaatsen van beeldmateriaal draagt de verkooppartner een kosteloos, niet-exclusief, wereldwijd, objectief, inhoudsgerelateerd en tijdelijk onbeperkt recht toe aan ALCON en de aan haar gelieerde ondernemingen voor het gebruik van de geplaatste inhoud om de dienst te verlenen. Indien ALCON kennis neemt van een schending van rechten (zoals een schending van auteursrechten door de afbeeldingen die door de verkooppartner zijn gebruikt) heeft ALCON het recht om de desbetreffende inhoud te verwijderen. ALCON zal de verkooppartner berichten dat laatstgenoemde verplicht is om een melding (wettelijke kennisgeving) op de zelfontworpen subpagina op te nemen overeenkomstig de bepaalde telecommunicatiewetgeving.

5.INFORMATIE OVER VERGOEDINGEN

Voor het ontvangen van een vergoeding is een geldig bankrekeningnummer (IBAN) nodig. De verkooppartner garandeert dat uitsluitend zijn eigen zakelijke bankrekening wordt gebruikt voor het uitbetalen van vergoedingen. Er worden geen vergoedingen overgemaakt naar privérekeningen of rekeningen van derden. Bij vermeend misbruik behoudt ALCON zich het recht voor om de transacties door een derde (bijv. een accountant) te laten controleren. Indien er onregelmatigheden worden ontdekt, dient de verkooppartner de kosten van deze controle te betalen. De verkooppartner is zelf verantwoordelijk voor de belastingen over deze vergoedingen.

6. SLOTBEPALINGEN

ALCON behoudt zich het recht voor om de aangeboden diensten op elk moment te kunnen stopzetten. ALCON kan de gebruiksvoorwaarden te allen tijde wijzigen. Indien ALCON de gebruiksvoorwaarden wijzigt, worden de verkooppartners van de wijzigingen op de hoogte gesteld. De verkooppartners kunnen vanaf dat moment, binnen 30 dagen, bezwaar aantekenen tegen de wijziging. Na het verstrijken van voornoemde periode zijn de bijgewerkte voorwaarden van toepassing. Indien de verkooppartner bezwaar aantekent tegen de wijzigingen kan ALCON de gebruikersovereenkomst opzeggen zonder inachtneming van een opzegtermijn.